Onvervalst mooi

Zwaanenburg en Visser: kunsthandel in Dordrecht

Zwaanenburg en Visser: kunsthandel in Dordrecht

Op zoek naar een bijzonder kunstobject, uurwerk of antiek meubel? Zwaanenburg en Visser Antiquairs bezit een uitgebreide collectie.

Kunsthandel

Collectie
Onze collectie bevat ruim 80 klokken en barometers uit diverse landen, gemaakt in de periode van 1550 tot circa 1900. Het aanbod meubelen en antiek bestaat voornamelijk uit objecten in de Hollandse, Engelse en Franse stijlen:

  • Lodewijk XIV, XV en XVI
  • Barok en Rococo
  • Directoire, laat 18e eeuw
  • Consulat, laat 18e eeuw
  • Empire, begin 19e eeuw
  • Biedermeier, 19e eeuw
  • Art Nouveau en Art Deco

Tevens verkopen wij kunst en objets d’art uit Europa en Azië, zoals kandelaren en theekistjes. Een selectie daaruit kan u hier vinden.

Alle objecten zijn, indien nodig, in onze werkplaats gerestaureerd en verkeren in uitstekende staat. Uw aankopen worden op aanvraag bij u thuis geplaatst of opgehangen.

Inkoop
Wij zijn altijd geïnteresseerd in het overnemen van uw antieke klok, barometer of meubel. Ook voor inkoop van kunst en antiek neemt u contact met ons op.  

Koopopdrachten en bemiddeling
Bent u op zoek naar een specifiek object? Geef ons een zoekopdracht en laat ons bemiddelen bij het sluiten van de koop.
 

Zwaanenburg en Visser op ART BREDA

Op ART BREDA verkopen wij elk voorjaar onze gezamenlijke collectie. De eerstvolgende editie zal plaatsvinden op het Chasséveld in Breda centrum van 10 tot en met 17 april 2016.

ART BREDA is dé beurs voor kunst, antiek en design in Nederland en België. Alle deelnemers zijn geselecteerd op professionaliteit en kwaliteit door een deskundige keuringscommissie. Alle objecten zijn, voordat ze worden aangeboden op de beurs, getoetst op waarde en authenticiteit.
 

Aankoop- en collectieadvies

Aankoopadvies
Hoe weet u zeker dat iets origineel is? Laat Zwaanenburg en Visser Antiquairs ernaar kijken. Wij hebben jarenlange ervaring en kennis. Hierdoor kunnen we de authenticiteit en waarde van antiek, kunst en uurwerken perfect beoordelen. Daarnaast bekijken wij of het voorwerp restauratie behoeft. Mocht dat het geval zijn, voeren wij deze restauratiewerkzaamheden met veel precisie uit.

Collectieadvies
Een evenwichtige kunst- of meubelcollectie opbouwen vergt verstand van zaken. Wij adviseren u graag over de samenstelling en opbouw van uw collectie.

Beoordelingsbezoek
Wij brengen in opdracht een beoordelingsbezoek aan veiling of antiquair. Aldaar bekijken we het object waar u in geïnteresseerd bent. Zo nodig voeren wij ook een bemiddelingsgesprek zodat u zeker het juiste honorarium voor uw nieuwe aanwinst betaalt.
 

“Een voorrecht ons te mogen omringen met bijzondere objecten”